Hej og velkommen til min blog!

Mit navn er Tanya! Jeg er 30 år og jeg vågner inspireret og fuld af motivation dagligt. “Hvordan kan den være muligt?” tænker du måske? Det kan det, fordi min helt store passion her i livet er at skabe en hverdag, jeg elsker at være tilstede i (læs mere her om hverdagsglæden). Jeg er typen, der går efter sin passion og sin drøm. Typen, der ikke stiller sig tilfreds. Typen, der ikke venter på at sol, måne og stjerner står helt rigtigt, men som derimod skaber omstændighederne, som baner vejen til drømmen.

Jeg er uddannet psykolog og arbejder blandt andet med unge mennesker. Det kan jeg virkelig godt lide, for der er så meget energi og udviklingspotentiale i denne målgruppe, og jeg er vild med det!

Jeg er også uddannet personlig træner og kostvejleder, som led i min drøm om at blive klog på samspillet mellem kost, krop og sind.

Jeg drømmer om at leve af at være speaker – som vi kender det fra TED Talks – inspirations- og motivationsforedragsholder. Jeg er nysgerrigt anlagt, drømmende, vedholdende, ihærdig og lærenem – og så er jeg analytisk skarp. Disse kvaliteter er stærke, når man vil hjælpe andre mennesker med at skabe dét liv, der er bedst at leve for dem. Ikke dét liv, de tror de kan leve, men dét liv, de drømmer om og ønsker at leve.

Jeg har altid været selvstændigt anlagt og jeg elsker at have kreativ frihed – dvs. hvor jeg har frit spil og hvor ingen andre end mig definerer rammerne – på den måde er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der forsøges at blive realiseret. Mit drive resulterede i, at jeg i 2018 startede min første virksomhed, ungsamtale. Klik her, hvis du vil læse mere om drivkraften bag virksomheden.

Hey hey, hvis du synes jeg lyder lidt for selvsikker, så skal det selvfølgelig understreges, at jeg bestemt også har mine usikkerheder og mine perioder, hvor jeg føler mig hjemsøgt af mere dystre, samt dybe eksistentielle tanker. Og jeg har gennemlevet svære livsbegivenheder, som jeg har forsøgt at acceptere og med bedste evne vende til erfaring. Men disse nuancer gør kun tilværelsen mere interessant, fordi de får mig til at forholde mig til “meningen med det hele” – samt hvem jeg er, hvad jeg kan lide, hvad jeg vil og i hvilken retning, jeg bevæger mig ift. mine egne værdier, mål og drømme. Sådanne tanker har også sin plads her på bloggen.

Hvorfor nu som blogger?

Det handler for mig om at dele mine gaver og om at gå efter min energi

Jeg har fundet ud af, at jeg er ret vild med at skrive og dele mine tanker – og jeg føler, jeg har fundet nøglen til hverdagsglæden i mit liv. Og det er blandt andet sådan nogle tanker, jeg gerne vil skrive om.

Jeg er vild med at motivere og inspirere mennesker, og hjælpe dem med at opdage deres egne “superkræfter”, og heppe på dem, så de tør bruge kræfterne på at opnå deres mål og drømme.

Jeg får energi af at udtrykke mig, inspirere folk omkring mig og dele min viden. Jeg underviser og holder derfor foredrag omkring emner, der interesserer mig.

Bevægelse og aktivitet er livseliksir for mig

Jeg får særligt min energi af crossfit og dans. Det er noget af det bedste jeg ved – og det er en af mine bedste midler til hverdagstrivsel. Jeg får typisk planlagt min uge, så der er 3-4 crossfit wods og også gerne en danseaften – og hvis det ikke lige kan passe ind i programmet, så sørger jeg for at få bevægelse ind i hverdagen ved at gå frem og tilbage mellem dagens gøremål.

At rejse alene ud i verden med et friskt og åbent sind er den bedste gave jeg har givet mig selv

Jeg har siden jeg var 19 år bevæget mig ud i verden på egen hånd. Jeg har i mange år rejst så ofte jeg kunne – både med venner, men også alene. Min længste tur var i 2014, hvor jeg tog alene til San Diego i tre måneder. Bare for at være. Leve. Opleve at have en hverdag i et andet (solrigt – mega bonus!) land. Og for at genfinde mig selv oven på et følelsesmæssigt svært brud.

At holde hjernen frisk ved at lære et nyt sprog

Efter en af mine ture til Mexico (jep, jeg har været i Mexico 4 gange), hvor jeg havde opsamlet nogle spanske ord, og været ganske imponeret over alle de ikke-spanskfødte, som mestrede sproget i en sådan grad, at de i hvert fald kunne kommunikere og gøre sig nogenlunde forståelige, var jeg ikke i tvivl om, at “det ville jeg også kunne!” Jeg har faktisk altid gerne ville lære spansk, men en lærer i gymnasiet sagde, at hvis jeg ville have høje karakterer (og det ville jeg, for vidste allerede dengang, at jeg ville være psykolog) og ikke evnede at rulle på r’erne, så var det nok ikke lige spansk, jeg skulle vælge (hey, wtf!? sikke en drømmedræber!) – så det var først i en alder af 26-27 år, hvor jeg tænkte “hell no, ain’t gonna stop me!” at jeg begyndte til spansk. Og hvilken fantastisk beslutning! (Hvorfor? Det kommer der mere om på bloggen…)

At være social giver mit liv indhold og næring

Mine batterier oplades når jeg er omkring gode mennesker. Jeg er meget ekstrovert og åben, og disse egenskaber får mig ofte til at gribe dagen og se muligheder i en masse situationer. Jeg er vist lidt af en opportunist.

Jeg har en dejlig og støttende familie, som jeg kan regne med. Min mor har en særlig rolle i mit liv. Hun og min bonusfar er mine klipper. Mine storesøstre er fantastiske på hver deres måde, og jeg elsker de børn, de har givet familien. Jeg har også skønne og tætte venner. Venner, jeg kan dele alt med uden at føle skam – og det er jeg virkelig taknemmelig for. Den sociale næring og opbakning giver mig energi til at forfølge mine drømme.

Bloggen kommer altså til at handle om alt det, der gør mig til mig, og som jeg vil inspirere andre til at forfølge – dvs. deres indre drivkræfter.

Jeg vil læse bloggen

© Alle de billeder, jeg bruger, har jeg enten selv taget eller er jeg selv med på.